Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alm Power boeken?

Alm Power boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alm Power

Wilt u Alm Power direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alm Power

Al sinds 2013 staat Alm Power op de bühne. Het was de toeval dat de 2 grondleggers Ed en Koen zich troffen en hebben elkaars ideeën uitgewisseld, heel spontaan is er toen een nieuw duo ontstaan.

Nu staan ze met zijn drieën als "Alm Power" garant voor een unieke sound in Nederland en ver daar buiten. Samen zijn zij erin geslaagd een programma op te zetten waarmee zij bij elke gelegenheid de juiste muziek ten gehore kunnen brengen o.a. Volkstumliche muziek, Duitse Schlagers, Evergreens, Carnavalsmuziek, etc. Door deze veelzijdigheid kunnen zij bij elk optreden voor een gevarieerd programma zorgen en reageert zowel jong als oud steeds weer enthousiast tijdens hun optreden.

Trompetklanken doordrenkt met de onmiskenbare sound van de steirische harmonica en gezang laten feesttenten in binnen en buitenland op hun grondvesten schudden. "Onze optredens zijn in een woord één groot feest, niet alleen voor de mensen in de tenten, pleinen en kroegen maar ook voor ons als muzikant!" klinkt het volmondig vanuit Alm Power.        

Alm Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alm Power zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alm Power wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alm Power. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alm Power te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.