Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Gestopt, niet meer te boeken
Volledige prijslijst

Alle 13 Jaanke boeken?

Alle 13 Jaanke boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alle 13 Jaanke

Wilt u Alle 13 Jaanke direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alle 13 Jaanke

ALLE 13 JAANKE neemt U mee in hun hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show waarmee zij in alle uithoeken van ons kikkerlandje, en ver daarbuiten, een overweldigende indruk achterlaten ! Een haast onwaarschijnlijke combinatie van twee Brabantse Maffioso’s en een knotsgekke stadse blondine, die enorm scoren bij jong én oud ! Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Hits uit de hedendaagse popmuziek !

FEEST in combinatie met hoogstaande muzikale kwaliteiten sieren deze toppers ! Dé artiesten die diverse herkenbare partyhits naar een groot succes wisten te bezingen !
Met hun opmerkelijke Shows bewijzen De Jaankers hét ultieme Smartlappen-Feest-Trio van de lage landen te zijn ! Alle 13 Jaanke is dé perfecte artiest voor elk gewenst evenement! Zij zullen zich probleemloos aanpassen aan uw wensen en het FEEST zal gegarandeerd geslaagd zijn met deze 3 toppers!

Ludiek, Hartverscheurend, Theatraal, Enthousiasme en Humor zijn de sleutelwoorden waarmee deze drie Ras-Artiesten het publiek overhalen om uit volle borst te zingen en te feesten in hun Smartelijk-Meezing-Spektakel !
Maarrrrrr………U bent Gewaarschuwd, misschien wordt U wel hét middelpunt van de Show.. !

Een kleine selectie uit de ultieme Smarthits van Alle 13 Jaanke;

ARROGANTE KWAL – IN ONS DAFKE – WITTE EEND – DAAR GAAN WE WEER – HOPSASA – SCHOON WEFKE – PLAYA – HEEL MOOI VOGELTJE – PINTJE PAKKEN

Alle 13 Jaanke boeken?

Ciska Cigaret : Leadzang, Frontleedie en DE baas van de Club..
Guan ta na Mera : Mag soms zingen van Ciska
Knee de Grote : Mag ook soms zingen van Ciska

Alle 13 Jaanke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alle 13 Jaanke zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alle 13 Jaanke wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alle 13 Jaanke. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alle 13 Jaanke te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.