Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alla Classica boeken?

Alla Classica boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alla Classica

Wilt u Alla Classica direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alla Classica

Klassieke muziekensemble Alla Classica speelt de mooiste klassieke muziek en treedt op als een trio (twee violen en een cello) of duo (viool en cello). De professionele muzikanten specialiseren zich daarnaast in barok en klassieke muziek, zij zijn conservatorium geschoold en bezitten jarenlange ervaring. Het aanbod aan klassieke muziek is gevarieerd; er worden veel bekende stukken gespeeld, maar de musici laten u ook graag kennis maken met stukken van minder bekende componisten.

Het strijkensemble werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan. Zij spelen in een verscheidenheid van omstandigheden: op bruiloften, recepties, openingen van tentoonstellingen, lezingen, promoties, festivals, beurzen, concerten en meer. Deze brede inzetbaarheid is mede mogelijk dankzij het prettig in het gehoor liggende geluid van de strijkinstrumenten.

Alla Classica boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alla Classica zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alla Classica wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alla Classica. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alla Classica te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.