Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

All that Jazz and Soul boeken?

All that Jazz and Soul boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van All that Jazz and Soul

Wilt u All that Jazz and Soul direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie All that Jazz and Soul

All that Jazz and Soul brengt een mix van jazzstandards, soul en popliedjes.

Resultaat is een modern repertoire dat bestaat uit jazznummers met soul of popinvloeden en popnummers met een jazz/soulsound.
De combinatie zang, hammond orgel, gitaar en drums staat garant voor sfeervolle muziek.

In een avondvullend programma hoort u bekende liedjes - van easy listening tot opzwepende dansmuziek - in een nieuw jasje voorbijkomen.

Kortom: Alle that Jazz and Soul bezorgt u een swingend optreden en draagt bij aan het welslagen van uw receptie, diner, feest of partij.

All That Jazz & Soul kan ook als instrumentaal Jazztrio worden geboekt (zonder zangeres).

All that Jazz and Soul boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over All that Jazz and Soul zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over All that Jazz and Soul wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van All that Jazz and Soul. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over All that Jazz and Soul te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.