Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Aliyah Kolf boeken?

Aliyah Kolf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aliyah Kolf

Wilt u Aliyah Kolf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aliyah Kolf

Tijdens een spannende liveshow werd Aliyah Kolf met 35 procent van de publieksstemmen verkozen tot winnaar van Holland’s got talent 2011.

De jury, bestaande uit Gordon, Patricia Paay en Dan Karaty had tijdens de finale een adviserende rol. Robert ten Brink noemde die taak jammerlijk mislukt, omdat de jury tijdens de 2.5 uur durende liveshow  zelf van de ene verbazing in de ander viel.

Het drietal kwam er dan ook niet uit. Gordon noemde het onmogelijk om een winnaar te kiezen. Patricia Paay nodigde Pop’arazzi crew en acrobaat Boy sowieso uit voor haar grote jubileumfeest op 15 oktober en Dan Karaty zat voor het eerst met tranen naar de dance act van Pop’arazzi te kijken. Toch moesten de dansers het met een vierde plaats doen.

De 11-jarige zangsensatie Aliyah was met een cover van de Whitney Houston klassieker I who have got nothing al snel een favoriet, terwijl de opera zingende familie Opera Familia de zaal en de jury in vervoering bracht, maar ook Boy met zijn vurig vonkend reuzenrad kreeg het publiek met zich mee.

Opera Familia moest genoegen nemen met een derde plaats, de tweede plek was voor Boy, die blij was met zijn act en Aliyah haar winst van harte gunde.

Tijdens de uitreiking informeerde presentator Robert ten Brink grappend hoe het met Aliyahs rijbewijs stond, ze krijgt namelijk ook nog een gloednieuwe auto.

Aliyah Kolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aliyah Kolf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aliyah Kolf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aliyah Kolf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aliyah Kolf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.