Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alice Springs boeken?

Alice Springs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alice Springs

Wilt u Alice Springs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alice Springs

Alice Springs is de Feest/Folk act van Nederland, ontstaan in rokerige kroegen in het noorden van het land en doorgegroeid naar de grote podia van Nederland: Mainstage Oerrock, Glemmer, Noppop, Spijkerpop, Veenhoop Festival en vele andere festivals en feesttenten. Ze deelden het podium met Guus Meeuwis, Miss Montreal, Kensington, Di-RECT, Vangrail, Golden Earring, De kast en TenTemPiés.

Springende menigten met een pure inslag; Akoestische gitaar, banjo, viool, bas, trekzak en drumstel zorgen voor een volle unieke sound. Opzwepende folksongs en jigs van bijvoorbeeld The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly en Mumford & Sons. Alice Springs brengt knallende feestfolk naar alle festivals en tenten!

Sláinte!

Alice Springs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alice Springs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alice Springs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alice Springs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alice Springs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.