Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 850,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Ali Osram boeken?

Ali Osram boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ali Osram

Wilt u Ali Osram direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ali Osram

Ali Osram is bekend van zijn telefoongesprekken met niets vermoedende “slachtoffers” waaronder gesprekken met de titels “De Escortservice” en “De Koekoeksklok”.
Ali heeft last van de taalbarrière en struikelt daardoor over het Nederlands taalgebruik.
Ali Osram was lange tijd te horen op onder andere Q-music en 3 FM.
Na 3 jaar vond Ali het wel genoeg en zijn vrouw en kinderen vonden het ook wel weer leuk dat ze man en vader weer eens zagen en dus besloot Ali er maar mee te stoppen.

Maar zoals alles wat leuk of lekker is begonnen de mensen iets te missen in hun leven.
Het waren de gesprekken van Ali Osram.
Ali ontving werkelijk duizenden mailtjes waarin mensen beschreven hoe zeer ze het betreurden dat Ali zijn gesprekken en liedjes niet meer opnam.  Na overleg met zijn vrouw en kinderen heeft Ali Osram besloten om de draad toch maar weer op te pakken. En wat blijkt?

Ali Osram boeken?

Ali Osram heeft nog meer succes dan ooit tevoren!!!! Binnenkort zal hij weer op de landelijke radio te horen zijn. Onlangs verscheen  zijn nieuwe cd “Ali Osram is zo gek nog niet...”

Ali Osram boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ali Osram zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ali Osram wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ali Osram. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ali Osram te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.