Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 10.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Ali B op Volle Toeren boeken?

Ali B op Volle Toeren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ali B op Volle Toeren

Wilt u Ali B op Volle Toeren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ali B op Volle Toeren

Ali B op Volle Toeren veroverde heel Nederland met zijn tv-programma 'Ali B Op Volle Toeren'. De rapper wist onder het oog van miljoenen kijkers de werelden van hedendaagse hiphophelden en tijdloze artiesten van vaderlandse bodem bij elkaar te brengen en uit te dagen tot een muzikale uitwisseling.

Het concept Ali B Op Volle Toeren is ook te boeken voor uw event. Tijdens het optreden worden nieuwe nummers, bekend van de afleveringen, afgewisseld met grote hits van Ali B en zijn muzikale introducés.
 

Boekingsmogelijkheden Ali B op Volle Toeren:

Omschrijving: Ali B en liveband brengen de grootste hits uit Op Volle Toeren, afgewisseld met de originele liedjes en remixes door de 'oldies'.

Keuze 'oldies':
•    Gouden Sterren: Dennie Christian, Imca Marina, Anneke Gronlöh, Bonnie St. Claire, Ben  Cramer, Ronnie Tober, Margriet Eshuis.
•    Platina Sterren: George Baker, Corry Konings, Lenny Kuhr
•    Wereld Sterren: Willeke Alberti, Rob de Nijs, Liesbeth List
    
      Andere combinaties en prijzen op aanvraag!

Ali B op Volle Toeren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ali B op Volle Toeren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ali B op Volle Toeren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ali B op Volle Toeren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ali B op Volle Toeren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.