Twilight Entertainment

     
De populaire Nederlandse rapper Ali B boeken | Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 9.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Ali B boeken?

Populaire rapper Ali B boeken?

Ali B boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het huren van Ali B.

Wij verzorgen niet het management rondom Ali B, maar bij ons kunt u deze rapper wel direct boeken. Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ali B

Iedereen kent Nederlands’ meeste populaire rapper en rasechte entertainer Ali B wel. Is het niet van zijn muziek, dan wel van zijn televisieoptredens, theatershows of reclamecommercials. Ali B kan zowel serieus als grappig zijn en weet dan ook als geen ander rap met komedie te combineren. Ali B laat iedereen zichzelf thuis voelen in de nederhop en voelt zichzelf ook overal thuis.

Voluit heet Ali B Ali Bouali en hij is op 16 oktober 1981 in Zaanstad geboren. Twee jaar later verhuisde hij naar onze hoofdstad. Samen met zijn neef en vrienden hing hij graag al grappend en grollend rond in de buurt. Via Osdorp Posse kwam hij in aanraking met de hiphop en door de verschillende rhymes en nummers uit zijn hoofd te leren ontwikkelde hij zelf zijn nieuwe talent: rappen.

Op zijn veertiende gaf hij zijn eerste echte optreden in Almere aan ongeveer 400 mensen. Toen al was het publiek razend enthousiast, waardoor Ali B gewoon wist dat hij aan het begin stond van iets moois. In 2002 bracht hij zijn eerste single ‘Waar gaat dit heen’ uit. Vanaf toen steeg zijn roem snel en had iedereen het over ‘die leipe Mocro’ of ‘Ali Baba’.

In 2004 scoorde hij samen met Marco Borsato een nummer één hit met het nummer  ‘Wat zou je doen’ en trad hij zes keer op in een uitverkochte Kuip tijdens de Zien-tour van Marco. Ali B is dus een echte binnenkomer op uw feest. Wilt u Ali B boeken? Neem dan vrijblijvend contact op met Twilight Entertainment. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, alsook over de prijs van rapper Ali B.

Ali B boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ali B zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ali B wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ali B. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ali B te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.