Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alfredo Lorenzo boeken?

Alfredo Lorenzo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alfredo Lorenzo

Wilt u Alfredo Lorenzo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alfredo Lorenzo

Ondanks zijn jeugdige leeftijd presenteert Alfredo Lorenzo al met verve fantastische magic acts. Al op zeer jonge leeftijd Nederlands kampioen toneelgoochelen. In 2015 mag Alfredo Lorenzo zich al officieel Nederlands Juniorenkampioen 2015 noemen in de categorie toneelgoochelen. Lorenzo goochelde dobbelstenen en andere voorwerpen schijnbaar moeiteloos uit de lucht. Op spectaculaire wijze toverde hij kaarten tevoorschijn en wist hij de toeschouwers van begin tot eind op professionele wijze te boeien. Jury: “Gewoon fantastisch, niets meer aan toe te voegen!” Als climax schoot Alfredo kaarten, die uit het niets kwamen, meters – zo niet tientallen meters – de lucht in. Een spectaculaire afsluiting van een magische top act.

Alfredo Lorenzo is geen onbekende in de Internationale Circus- en Artiestenwereld. Alfredo Lorenzo komt zowel van Moeders kant Margo Ronell, als van vaders kant Patrick Beautour uit een bekende internationale artiestenfamilie. Van moeders kan de Ronell familie en vaders kant de Beautour familie uit Frankrijk, waarvan de artiestengeneraties terug gaat tot de tijd van Napoleon.

Alle ooms en tantes, opa’s en oma’s, neven en nichten werkte en werken wereldwijd met circus en variétéacts. Zijn opa was de beroemde roofdieren dompteur Alfredo Beautour die ook de standin was van Tarzan, als Tarzan met roofdieren in beeld moest komen. Alfredo Beautour is onderscheiden op het Circusfestival van Monte Carlo.

Boekingen Illusionist Alfredo Lorenzo

Alfredo’s droom is om op te treden in het bekende franse programma Cabaret du Monde, en net als zijn hele familie met zijn acts over heel de wereld op te treden.

Optredens Alfredo Lorenzo Maatwerk en op Aanvraag. Alfredo Lorenzo heeft verschillende Magic & Stage Acts. Van verschillende tijdsduren (6 tot 60 minuten) en met verschillende thema’s. Geschikt voor kinderen, maar ook prima passend op feestavonden voor volwassenen.

Enkele mogelijkheden Magic & Stage acts Alfredo Lorenzo

    Verschillende tijdsduren 6-7 minuten / 25 minuten / 60 minuten
    Met of zonder prachtige assistente
    Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen
    Inclusief geluid of inprikken op aanwezige geluidsinstallatie

Alfredo Lorenzo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alfredo Lorenzo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alfredo Lorenzo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alfredo Lorenzo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alfredo Lorenzo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.