Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alexander Rybak boeken?

Alexander Rybak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alexander Rybak

Wilt u Alexander Rybak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alexander Rybak

Alexander komt oorspronkelijk niet uit Noorwegen, maar uit Wit-Rusland. Toen hij vier was zijn hij en zijn ouders naar Noorwegen verhuist. Aangezien zijn moeder piano speelt en zijn vader viool, leerde Alexander die instrumenten al vanaf zijn vijfde te bespelen. Volgens hem is het de viool die ´twintig jaar van mijn leven leuk heeft gemaakt´.
Al sinds zijn tiende studeert hij aan een muziekinstituut in Oslo. Hij heeft nu even een ´pauze´ door het winnen van het songfestival. Hij is geen onbekende in Noorwegen. Hij kwam bij de Noorse versie van Idols in de halve finale. Hij won wel de talentenjacht Kjempesjansen, die op de Noorse tv werd uitgezonden, met zijn eigen nummer Foolin’. Ook heeft hij al in het theater gestaan, daar een prijs voor gewonnen én in een film gespeeld.
Maar ook na het songfestival zit hij niet stil. Op 2 juni komt zijn album Fairytales uit in twintig landen.

Alexander Rybak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alexander Rybak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alexander Rybak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alexander Rybak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alexander Rybak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.