Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Alex boeken?

Alex boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alex

Wilt u Alex direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alex

Een Bossie Rooie Rozen’. Dat is toch wel  de hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafe’s en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer 1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd. Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’  “Jij en Ik’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek.

Boekingen Alex

Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland.

Alex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alex zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alex wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alex. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alex te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.