Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alberto Stegeman boeken?

Alberto Stegeman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alberto Stegeman

Wilt u Alberto Stegeman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alberto Stegeman

Alberto Stegeman was ooit heel lang geleden een stoere heftruckchauffeur. Nu is hij nog steeds stoer, maar opereert Alberto in hele andere werelden. Stegeman studeerde af aan de School voor de Journalistiek en schreef voor het parool en het ANP. Daarna maakte hij de succesvolle overstap naar de TV.

Als undercoverjournalist infiltreerde Alberto Stegeman in verschillende duistere en illegale werelden in Nederland. Zijn undercoveronderzoek leidde meer dan eens tot schokkende feiten en onthullingen. Alberto’s spraakmakende reportages over kinderprostitutie in Nederland en de wapenhandel schokten het hele land.

En wie herinnert zich niet de rellen om de door Stegeman aangetoonde belabberde beveiliging van Schiphol en defensie? Naast ‘Undercover in Nederland’ presenteerde Stegeman programma’s als ‘Das je goed recht’ en ‘Red mijn vakantie’. Met zijn eigen productiebedrijf maakt Stegeman verschillende programma’s, variërend van realityseries en kinderseries tot indringende documentaires. Stegeman kan niet tegen onrecht.
 

Alberto Stegeman boeken als spreker / presentator

Hij staat bekend om zijn doortastendheid en moed. Ook op uw bijeenkomst zal Stegeman de tongen los weten te maken. Eerlijk, direct en rechtvaardig. Dat is Alberto Stegeman. Sprekend.


 

Alberto Stegeman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alberto Stegeman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alberto Stegeman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alberto Stegeman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alberto Stegeman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.