Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Fons uit de KPN reclame
Volledige prijslijst

Albert Casanova boeken?

Albert Casanova boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Albert Casanova

Wilt u Albert Casanova direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Albert Casanova

Albert van Benthem is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, hij wil heel graag doorbreken met een professionele zangcarrière! Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten! Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland en Gran Canaria - Playa del Inglés.

Vorig jaar stond hij nog in de Gelderse Roos Top 30 bij Loco FM met "Jij bent de liefste voor mij".

Eind 2008 speelt Albert de zanger Fons in de reclames van KPN.

Hij is helaas niet te boeken als Fons, maar ook Albert kan er een gezellige avond van maken.
Vorige week verscheen zijn nieuwe single "Viva, viva Casanova".
Het nummer werd geschreven door Adrian Hoes en verschijnt bij Telstar Music. Albert kreeg het eerste exemplaar uitgereikt door Johnny Hoes. zijn grootste passies zijn zingen en acteren!

2 eerdere singles in eigen beheer:jij bent de liefste voor mij en verliefd zijn!!

Albert Casanova boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Albert Casanova zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Albert Casanova wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Albert Casanova. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Albert Casanova te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.