Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Alain Clark boeken?

Wilt u Alain Clark huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Alain Clark vindt u op deze pagina.

Wilt u Alain Clark direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Alain Clark

Wilt u Alain Clark boeken voor uw evenement of feest? Het is niet de meest bekende artiest in Nederland, al zal uw publiek zijn hits moeiteloos herkennen. Alain Clark schrijft de tekst voor zijn nummers, produceert ze en zingt ze zodra u hem inhuurt. Het is een muzikaal dier pur sang, zoals we er daar in Nederland veel te weinig van hebben. De vader van Alain Clark is al 30 jaar werkzaam binnen de muziek. Juist daarom viel Nederland als een blok voor hem toen hij zijn hit Father and Friend met zijn vader uitbracht. U kunt Alain Clark voor die geweldige hit, of een van zijn andere bekende nummers.

Samenwerkingen van Alain Clark

Alain Clark slaagde erin samenwerkingen op te zetten met bijvoorbeeld Gordon en Romeo (100% Verliefd), David Goncalvez (Running Away) en Jamai (Tell me Why). Dit zorgde ervoor dat Alain Clark steeds beter bekend werd in Nederland. Het is nog altijd een artiest die meer leeft voor de muziek dan voor de roem en bekendheid, maar dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. U kunt Alain Clark inhuren voor een heerlijke avond muziek, waarbij vooral de soul en jazz naar voren komt.

Nederlandse artiest boeken

Aan de andere kant is Alain Clark ook een Nederlandse artiest, die ervan houdt om in het Nederlands te zingen. Veel van zijn hits zijn in het Engels, maar dat neemt niet weg dat hij ook van de Nederlandse taal houdt.

Wilt u Alain Clark boeken en bent u benieuwd naar de kosten? Wij vertellen u graag de prijs van Alain Clark, zodra u contact met ons opneemt. U deze geweldige Nederlandse artiest op basis van zijn kosten inhuren, voor een geslaagd evenement.

Eigen stijl van Alain Clark

Het unieke van Alain Clark is dat hij een volledig eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. Ondanks dat we als Nederlanders niet direct bekend staan om funk en soul zijn juist dat de elementen die hij graag in zijn muziek verwerkt. Boek Alain Clark voor een heerlijke avond muziek, waarin hij graag dichtbij uw publiek staat en hij samen met hen voor een mooie show zorgt.

Alain Clark boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alain Clark zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alain Clark wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alain Clark. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alain Clark te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.