Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Aladdins Waterpijpen Terras boeken?

Aladdins Waterpijpen Terras boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aladdins Waterpijpen Terras

Wilt u Aladdins Waterpijpen Terras direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aladdins Waterpijpen Terras

Aladdin heeft zijn waterpijpenterras zo over laten komen uit een 1001 nacht land.

De oosterse wereld op uw feest.

Aladdin zal de mystieke van de waterpijp demonstreren. Natuurlijk mogen de feestgangers zelf het genot van de waterpijp ervaren.

In een prachtige oosterse setting stelt Aladdin maar liefst 4 waterpijpen op. Tijdens het roken van de waterpijp krijgen de bezoekers een heerlijk glaasje muntthee.

Ook de typische snoepjes uit de Oosterse wereld ontbreken niet..

Aladdins Waterpijpen Terras boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aladdins Waterpijpen Terras zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aladdins Waterpijpen Terras wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aladdins Waterpijpen Terras. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aladdins Waterpijpen Terras te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.