Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 50 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Aladdin en de Verdwenen Mijter boeken?

Aladdin en de Verdwenen Mijter boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aladdin en de Verdwenen Mijter

Wilt u Aladdin en de Verdwenen Mijter direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aladdin en de Verdwenen Mijter

Met zijn optreden en decor voert Aladdin een- ieder mee naar de wondere wereld van 1001 nacht. Met zijn uitstraling speelt hij in op de belevingswereld van zowel kinderen als hun begeleiders.


Als Aladdin om assistentie vraagt zijn er dan ook altijd volop vrijwilligers, die het fantastisch vinden om meegenomen te worden naar een Oosterse droomwereld vol magische spreuken en goocheltrucs die met behulp van zijn Toverboek en Wonderlamp tot stand komen. Kinderen voelen zich geweldig aangetrokken tot Aladdin. In deze speciale Sinterklaas show staat de mijter van Sinterklaas centraal.

Let op ! Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd, om te vertrekken naar een volgend optreden. Houdt hiermee rekening met het plannen van het bezoek van Sinterklaas.

Aladdin en de Verdwenen Mijter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aladdin en de Verdwenen Mijter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aladdin en de Verdwenen Mijter wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aladdin en de Verdwenen Mijter. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aladdin en de Verdwenen Mijter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.