Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Adriaan Persons (X-Factor) boeken?

Adriaan Persons (X-Factor) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Adriaan Persons (X-Factor)

Wilt u Adriaan Persons (X-Factor) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Adriaan Persons (X-Factor)

Eindigde als tweede in de X Factor strijd en is voornemens het helemaal te gaan maken in de muziek business. Studeert aan de Herman Brood Academie en het liefst zingt deze 17 jarige zanger vanachter zijn piano. Hij weet altijd de juiste snaar te raken.

Adriaan Persons (X-Factor) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Adriaan Persons (X-Factor) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Adriaan Persons (X-Factor) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Adriaan Persons (X-Factor). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Adriaan Persons (X-Factor) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.