Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Adlicious boeken?

Adlicious boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Adlicious

Wilt u Adlicious direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Adlicious

Adlicious is een Nederlandse popgroep die ontstond in het najaar van 2009. De groep bestaat uit Laise Sanches, Shirley Spoor en Jordy van Toornburg. De groep kreeg nationale bekendheid nadat ze deAdlicious runner-up werden van het vierde seizoen van X Factor. Ze verloren de finale van Rochelle Perts met 27%.

De drie hebben elkaar leren kennen op de conservatorium in Rotterdam in 2006. De drie worden goede vrienden en beginnen vanaf dan ook vaak als trio op te treden. Voor de grap willen ze zich opgeven voor het derde seizoen van X Factor, maar zijn dan net te laat met aanmelden. De groep gaat vanaf dan verder met zingen als groep en ontwikkelen hun vaardigheden als groep. Voor de grap besluiten ze zelfs mee te doen aan het zevende seizoen van The X Factor UK, waarbij ze bij de laatste vijftig acts komen. Ze worden uiteindelijk geëlimineerd omdat ze nog te gewoontjes waren en niet opvallen.

De groep besluit uiteindelijk hun X Factor avontuur af te sluiten door het meedoen aan het vierde seizoen van de Nederlandse X Factor. De groep weet week in week uit positieve reacties bij de juryleden los te maken en worden zelfs al in de voorrondes tot winnaar bestempeld. Uiteindelijk verliezen ze de finale van Rochelle Perts.

Adlicious boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Adlicious zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Adlicious wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Adlicious. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Adlicious te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.