Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Adje boeken?

Adje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Adje

Wilt u Adje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Adje

Adje brengt als Sloddervos Gang lid next level hiphop, gemaakt voor de clubs.

Reverse maakt zijn eerste beats op de PlayStation. Zijn grote doorbraak volgt als hij The Partysquad hit ‘Wat Wil Je Doen’ produceert. Dit is de start van een reeks krakers die Reverse op zijn naam mag zetten: ‘Geen Klasse, Geen Stijl’ van The Opposites, ‘Shenkie’ van De Jeugd Van Tegenwoordig, ‘Non Stop’ van Brainpower, ‘Stuk’ en ‘Ik Ga Hard’ van The Partysquad, ‘Ik Neem Je Mee’ van Gers Pardoel en ‘Diamanten’ van Sef.

Adje raakt geïnspireerd om te gaan rappen door Flex, de oudere broer van THC-lid RB Djan.  In 2008 zet hij zijn naam op de kaart met de mixtape ‘Who The Fuck Is Ado’nis’. Adje tourt vervolgens door heel Nederland als support act rondom De Jeugd van Tegenwoordig, op verzoek van Willie Wartaal. Rond dezelfde tijd breken ook zijn halfbroers Hef en Crooks door in de Nederlandse hiphopscene.

Reverse & Adje blijken gezamenlijk het maximale uit elkaar te halen. Hun eerste wapenfeit is de free download mixtape ‘Slordig’. Hierop staat de banger ‘Fock Wachten ft Jayh’, een regelrechte hit in de clubs en op internet en festivals. Opvolgers ‘Wat Weet Je Nou ft Dio & Sef’ en ‘New Shit ft Jayh’ scoren wederom.

De heren touren zonder een album al langs clubs en festivals als Paradiso, Lowlands, Melkweg, Tivoli, Petrol (BE), Tweetakt, Noxx (BE), Zomerkriebels, Solar Weekend, Mysteryland, Dirty Ducht en Buma Rotterdam Beats. Deze heren komen hard!

Het eerste volwaardige album van Reverse & Adje wordt verwacht in 2012. Ze zijn beschikbaar voor clubs, supports en festivals.

Adje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Adje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Adje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Adje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Adje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.