Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Diverse mogelijkheden
Volledige prijslijst

ADH2 boeken?

ADH2 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van ADH2

Wilt u ADH2 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie ADH2

ADH2, een razendknappe act met een flinke dosis humor en ongeloof en verbazing als belangrijkste ingrediënten. Henk Arnoldus en Leo Smetsers in ADH2.

Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen, met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust, Synoniem voor snelheid. Zowel verbaal als in zijn werk. Geef deze 2 de buhne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling. Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. In een unieke voorstelling, als twee op zich zelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen....
 
ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke entertainment ervaring. Een soepele combinatie van “ Mind Magic” vermengd met een grote dosis humor zorgt voor lachsalvo’s die niet te vergelijken zijn met wat u tot nu toe hebt meegemaakt. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen op de verbazing reageren en zullen deze niet gemakkelijk vergeten.
 
Sprakeloos zult u zijn als Leo geblindoekt de serie nrs. op het bankbiljet in uw portefeuille weet. U denkt alleen aan een persoon  , Leo onthult niet alleen de naam , maar vertelt ook andere bijzondere details . “
 
Heeft u altijd al willen weten hoe het beruchte “balletje balletje” wordt gespeeld? ADH2 vertoont met virtuose vingervlugheid het spel met glazen!
 
Ongelooflijke humoristiche magische acts worden afgewisseld door poetische momenten en  een onverwachte  muzikale traktatie. Verrassing.

ADH2  geeft een opgewekte optreden die het publiek nog lang zal herinneren.  ADH2 geeft amusement op topniveau ,onvoorstelbare ervaringingen zorgen voor enthousiasme, schaterlach en verbazing.

ADH2 boeken ?

Stijl: table-magic, illusie, podium-act en ambulant.

Kenmerk: 2 sympathieke duizendpoten

Bezetting: Leo Smetsers en Henk Arnoldus

Speelduur: max. 4 uur.

ADH2 is te boeken op iedere denkbare locatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ADH2 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over ADH2 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over ADH2 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van ADH2. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over ADH2 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.