Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Adam boeken?

Adam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Adam

Wilt u Adam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Adam

ADAM bestaat uit: Anna Speller, Eva Cleven, Loulou Hameleers, Sanne den Besten en Suzanne Kipping. Vijf sexy meiden die eigentijdse popmuziek maken, dansbaar met een boodschap aan de wereld!

Releases
De dames hebben inmiddels 3 singles uitgebracht: debuut single "Hit Me Again", de tweede single "Go To Go" en hun derde single "Howie DeWitt". En er komen er nog 3 aan die allen worden uitgebracht voor de kerst.
De videoclip van hun tweede single "Hit Me Again" werd bekend als de 'klaarkomclip' en was een instant hit op internet. Het is (op YouTube alleen) wereldwijd meer dan 13 miljoen keer bekeken -van de VS tot aan Nieuw-Zeeland en van Brazilië tot Zuid Korea. Van over de hele wereld kwamen reacties en aanvragen voor optredens en interviews.

Reality-serie BNN
Met de clip van "Go To Go" laten de meiden van ADAM zien dat ze tot extremen durven te gaan. Ze zijn niet alleen zeer getalenteerd, ze hebben ballen! Dat leidt er uiteindelijk toe dat BNN ze gaat volgen voor een realityserie, waarin hun succesverhaal en hun weg naar nog meer roem te zien zal zijn.
We zien ze ondergedompeld worden in de muziek business met alle grillen, grote beloftes, spanningen, teleurstellingen en wellicht nog grotere dromen die uitkomen. Ze haken in op het festivalseizoen (Milkshake, Magneet), komen in aanraking met de grotere namen uit de muziekwereld, maken hun opwachting in een internationale televisieshow en hebben vooral veel lol met elkaar.

De 10-delige realityserie is vanaf begin december 2014 te zien bij BNN (NPO3).

Adam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Adam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Adam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Adam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Adam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.