Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Draaistijl is 60`s & 70`s
Volledige prijslijst

Ad Bouman boeken?

Ad Bouman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ad Bouman

Wilt u Ad Bouman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ad Bouman

Ad Bouman begon zijn radiocarrière in 1965 als programmatechnicus bij Radio Veronica. Na twee jaar begon hij zijn eigen top 10, de Adje Bouman Top Tien oftewel de ABTT. De Top Tien werd gepresenteerd door Jan van Veen, Joost de Draaier, Lex Harding en door Bart van Leeuwen.

Na het verdwijnen van het radiozendschip, verhuisde Ad mee naar de Veronica Omroep Organisatie. Daar werkte hij als programmamaker van vele radio en televisie uitzendingen zowel in de studio, als op locatie. Met Veronica komt naar je toe, kwam ook Ad naar je toe. Als DJ van de Veronica Drive In Show deed 'Adje Bouman' ook mee.

In al die prachtige jaren vol met fantastische muzikale hoogstandjes, heeft Ad meegeholpen om veel nummers hoog in de hitparade te laten komen. Alle grote hits, waren weer te beluisteren en te zien in de “Adje Bouman's Gouwe Ouwe Show”. In een swingende show kwamen alle top jaren weer voorbij in beeld en geluid.

Samen met Michael Bakker voerde Ad de directie van het Golden Oldies Station Radio 192. Daar presenteerde hij ook het programma 'Music Momories'.

Momenteel draait Ad nog regelmatig dance classics op evenementen in het land.

Ad Bouman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ad Bouman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ad Bouman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ad Bouman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ad Bouman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.