Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.300,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Acting The Maggot boeken?

Acting The Maggot boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Acting The Maggot

Wilt u Acting The Maggot direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Acting The Maggot

Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folkband van Nederland en speelt de meest herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners. Acting The Maggot maakt van elk optreden een enorm Iers feest!
Enkele filmpjes van de band gingen recentelijk viraal op het internet. Grote videosites als Dumpert, VKmag en Trending.nl ontdekten Acting The Maggot die o.a. een mash-up speelde van een happy hardcore nummer van DJ Paul Elstak en Flogging Molly’s Drunken Lullabies. De video kreeg een miljoen views in twee weken tijd. Een ander filmpje werd juist opgepikt door de grootste mediasites in Ierland: een mash-up tussen No one Knows van Queens of the Stone Age en een Ierse Jig werd enthousiast ontvangen door de Ieren zelf.
Acting The Maggot
‘Acting The Maggot’, is dialect (Dublins) voor gek, kinderachtig en soms zelfs vervelend gedrag. Maar dat is nu juist niet waar we band van kunnen betichten. Acting The Maggot speelt 100% live Ierse folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft met gitaren, banjo, viool, accordeon, bas en drums. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek. En met dat laatste weten ze menig feesttent en festival op zijn kop te zetten.
Ze speelden afgelopen jaar op festivals in binnen- en buitenland en gaan dit jaar zelfs op tournee door China. Waan je in een grote Ierse pub als een van de beste Ierse bands die Nederland rijk is het podium betreedt dus…. Party like the Irish and don’t stop Acting The Maggot! Sláinte!

Acting The Maggot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Acting The Maggot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Acting The Maggot wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Acting The Maggot. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Acting The Maggot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.