Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Acoustic Chiefs boeken?

Acoustic Chiefs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Acoustic Chiefs

Wilt u Acoustic Chiefs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Acoustic Chiefs

The Acoustic Chiefs is een semi acoustische top 100 coverband die het net een tikkeltje anders doen. Vier door de wol geverfde muzikanten spelen de mooiste en meest succesvolle nummers uit de Top 100 allertijden in een eigen 'unplugged' jasje, waarbij de herkenbaarheid van de nummers behouden blijft en daardoor een hoog meezinggehalte garandeert. Hun repertoire bestaat uit een breed scala van muziekstijlen en omvat nummers van Guus Meeuwis tot lady Gaga en van Prince tot The Black Eyed Peas.
 

The Acoustic Chiefs spelen versterkt met een passende geluids installatie,afhankelijk van de locatie. Cafe's, Feest tenten,   Bruiloften, Campings en Bedrijfsfeesten zijn bekend terrein voor elk bandlid. Met deze unieke betaalbare opzet zijn de Acoustic Chiefs in staat om van iedere gelegenheid een groot feest te maken.

Acoustic Chiefs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Acoustic Chiefs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Acoustic Chiefs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Acoustic Chiefs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Acoustic Chiefs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.