Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Accordeonist Paul boeken?

Accordeonist Paul boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Accordeonist Paul

Wilt u Accordeonist Paul direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Accordeonist Paul

Als u op zoek bent naar een karakteristieke accordeonist dan zit u bij Paul goed. Deze accordeonspeler weet de mensen op fantastische wijze te amuseren met zijn accordeon. Van oerhollandse meezingers tot prachtige chaissons, alles kan accordeonist Paul spelen. Deze accordeonist past zich aan elke gelegenheid aan. Of het nu een Bruiloft is, Receptie van uw Bedrijf, Diner-Dansant, een Bootreisje of uw Verjaardag. Op de door u gewenste Locatie of bij u Thuis of in de kerstperiode als "Muzikale Kerstman" met accordeon. Kortom, mogelijkheden genoeg.
 
Paul staat garant voor de bijzondere muzikale omlijsting van uw feest, die opvalt door virtuoze muzikaliteit, een heel eigen en brede repetoirekeuze en -niet onbelangrijk- een oergezellige, ongedwongen sfeer.

Accordeonist Paul boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Accordeonist Paul zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Accordeonist Paul wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Accordeonist Paul. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Accordeonist Paul te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.