Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Abba Tribute / Techniek bij te boeken
Volledige prijslijst

ABBAnd The Tribute boeken?

Wilt u ABBAnd The Tribute huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van ABBAnd The Tribute vindt u op deze pagina.

Wilt u ABBAnd The Tribute direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie ABBAnd The Tribute

In de zomer van 2013 komen zes gerenommeerde muzikanten na jaren weer bij elkaar voor een jamsessie. De magie van weleer bleek nog altijd aanwezig. Alle anekdotes passeerden die ze samen hadden meegemaakt als begeleiders en backing vocals van vele grote Nederlandse, Belgische, Duitse en Amerikaanse artiesten, zowel live als in de studio. Enkele artiesten die dankbaar gebruik hebben gemaakt van hun muzikaliteit, zijn Rob de Nijs, Will Tura, Randy Crawford, Belle Perez, Gordon, Rene Froger, Marco Borsato, John Miles, The Trammps, Johnny Logan.

Het was duidelijk dat iedereen toe was aan ’n nieuwe uitdaging. “ABBAND – The Tribute” was geboren. Na verschillende repetities en try outs bleek het ’n schot in de roos te zijn dat overal zeer goed wordt ontvangen.

Gebracht door zes uit het zuiverste hout gesneden muzikanten: Twee mooie geweldige zangeressen, een gitarist met de flair van Prince, een toetsenist met de uitstraling van Elton John en een solide bas-en-drums ritmetandem.

“ABBAND – The Tribute” brengt een oog- en ooroverrompelend eerbetoon aan de grootste popgroep van de jaren ‘70. In een programma van 90 minuten passeren de grootste hits de revue: Waterloo, Dancing Queen, SOS, Voulez-vous, Knowing Me Knowing You e.v.a. “ABBAND – The Tribute” eert ABBA. Het gekozen repertoire is een bewuste keuze, aan elk nummer is een eigen identiteit gegeven. Maar tegelijk wordt het origineel zodanig in haar waarde gelaten, dat de eigen inbreng een prachtig supplement is.

Laat je meevoeren naar de tijd van de discokleding, plateauschoenen en glitterpakjes en geniet samen met de bandleden van de overweldigende composities van Björn Ulvaeus en Benny Anderson.

ABBAnd The Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over ABBAnd The Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over ABBAnd The Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van ABBAnd The Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over ABBAnd The Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.