Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Abba Tribute boeken?

Abba Tribute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Abba Tribute

Wilt u Abba Tribute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Abba Tribute

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen en dus geen orkestbanden die meelopen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

De Abba tribute is een 30 of 45 minuten durende act en is zeer geschikt voor: evenementen, feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken etc.

Abba Tribute boeken?

De Abba tribute show is te boeken voor 1 set van 45 tot 60 minuten. Ook zijn er mogelijkheden voor 2 x 60 minuten.
Exclusief: Eindversterking (tegen meerprijs mogelijk)
Inclusief: Microfoons, monitoring en mengtafel (t.b.v. ingeprik bij de eindset van bijvoorbeeld DJ of band)

Abba Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Abba Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Abba Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Abba Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Abba Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.