Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.200,- excl. BTW
Volledige prijslijst

ABBA look a like boeken?

ABBA look a like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van ABBA look a like

Wilt u ABBA look a like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie ABBA look a like

Waar zijn ze gebleven, de tijden van de echte popmuziek? De tijden dat alleen de muziek je een goed gevoel bezorgde en dat je niet verblind werd door videoclips en de outfit van de zangers en zangeressen. Waar zijn ze gebleven, de tijden van ABBA? Vier “echte” ABBA-fans, die héél toevallig sprekend lijken op Agnetha, Annifrid, Björn en Benny, nemen u mee naar toen.


Deze vier zangers en zangeressen zijn in het dagelijks leven professionele musicalsterren. U heeft ze kunnen zien in o.a. Mamma Mia, Cyrano, Jesus Christ Superstar, Evita en Saturday Night Fever. Aan de kwaliteit van zang, dans en uitstraling hoeft u dus absoluut niet te twijfelen.

Ze komen allemaal voorbij, de grote hits van de Zweedse superband die bij iedereen wel iets van sentiment oproept. Iedereen die van ABBA houdt zal bij het horen van deze 4 top entertainers niet stil kunnen blijven zitten! En dat hoeft ook niet, wat ons betreft…

Een optreden van deze ABBA-act is zowel geschikt voor een wat intiemer feest, in kleiner gezelschap, als voor grote festivals. Zelden zult u een optreden gezien hebben waarbij de artiesten met zoveel enthousiasme op het podium stonden en dit werkt bijzonder aanstekelijk op het publiek.

Professioneel, enthousiast, humoristisch… een optreden van deze ABBA-act is een gegarandeerde hit voor jong en oud!

ABBA look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over ABBA look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over ABBA look a like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van ABBA look a like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over ABBA look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.