Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Abba Fever boeken?

Abba Fever boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Abba Fever

Wilt u Abba Fever direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Abba Fever

In de zomer van 2010 ontstaat ABBA Fever. Het idee van deze nieuwe ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden.Niet veel later werden de backing tracks live ingespeeld door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Frida, Agnetha, Benny en Björn maakte de formatie van Abba Fever compleet. Na een aantal intensieve repetities, was het eerste, zeer succesvolle optreden een feit.

Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is! Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige kostuums, de swingende show en uiteraard de live ingespeelde backing tracks.

Op het podium zorgen een witte vleugel en mooie handgemaakte kostuums ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart. Er wordt een show aangeboden welke qua tijdsduur varieert tussen de 30 minuten en 2 x 60 minuten inclusief toegift. Dit is geheel afhankelijk van de gekozen show.

Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, waarbij er altijd passend maatwerk wordt geleverd.

Boekingsmogelijkheden Abba Fever

Abba Fever XS
Een mini-versie van de Abba Fever Original Show, met alleen onze twee zangeressen. De show duurt maximaal 30 minuten inclusief toegift. Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, maar soms is de (financiële of fysieke) ruimte net te klein voor onze Abba Fever Original show. Speciaal voor deze situaties kunt u Abba Fever XS boeken; dezelfde kwaliteit, alléén met onze twee prachtige zangeressen. Bij Abba Fever XS zorgt u zelf voor de podium aankleding en licht- en geluidshow.

Abba Fever Original
Op het podium zorgen onze twee zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny voor een levensechte seventies sfeer. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums, de sfeervolle podiumsetting inclusief witte vleugel op het podium en de adembenemende stemmen van onze zangeressen die niet te onderscheiden zijn van de echte ABBA- dames. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond!

De grootste Abba hits verwerkt in een 45 minuten durende interactieve show. Met gebruik van prachtige kostuums, een witte vleugel zorgt Abba Fever ervoor dat ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart.
Bij Abba Fever Original zorg u zelf voor een licht- en geluidshow.

Abba Fever Orginal XL
De Abba Fever show Original XL. Met gebruik van prachtige handgemaakte kostuums, een witte vleugel en een swingende 8- koppige liveband, zorgt Abba Fever voor een ware revival van een ABBA- concert. Uw publiek zal de show ervaren als een ware revival van een Abba concert.  De show duurt maximaal 2x 60 minuten inclusief toegift. Aanpassing in tijdsduur is mogelijk.

Abba Fever + DJ
Maak uw Abba Fever- feest compleet met DJ Vinyl! Deze DJ onderscheidt zich door alleen nog originele vinylplaten te draaien. Met het gevoel van Abba Fever nog in de benen, kan er worden los gegaan op de dansvloer op alle bekende dance classics uit de jaren 70 & 80. Samen met Abba Fever en DJ Vinyl bent u verzekerd van een geweldige retro party!

Abba Fever boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Abba Fever zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Abba Fever wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Abba Fever. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Abba Fever te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.