Twilight Entertainment

     
Foto: Evely Duis
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Aap uit de Mouw boeken?

Aap uit de Mouw boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aap uit de Mouw

Wilt u Aap uit de Mouw direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aap uit de Mouw

Vers van de feestelijke pers passen deze mannen overal een mouw aan met de beste hits, de vieste R&B/HipHop en de lekkerste meezingers. Ze draaiden al op o.a. Wish Outdoor, We Are Electric en Winterpark. Daarnaast deden ze op meerdere plekken uitverkochte shows met hun eigen event Champaign Safari.

Tot slot brachten ze ook nog een aantal sterke bootlegs uit met full support vanuit de scene. Kortom, deze mannen maken meer dan naam voor zichzelf. Glijden, schuren en vies doen... In het weekend komt de Aap uit de Mouw!

Aap uit de Mouw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aap uit de Mouw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aap uit de Mouw wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aap uit de Mouw. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aap uit de Mouw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.