Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Aad Piraat boeken?

Aad Piraat boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aad Piraat

Wilt u Aad Piraat direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aad Piraat

Aad Piraat is op zoek naar nieuwe bemanning voor zijn schip "De Eendracht". De kinderen leidt hij op tot echte piraten. Zij beleven een spannend avontuur, waarin zij een actieve rol spelen. In een uur leren zij alle gevaren en geneugten van de zee kennen. Een groot meeleefavontuur over het leven van échte piraten.

Piratenavontuur
Aad Piraat vertelt en zingt over de gevaren van de zee. Over Kapitein Spetter, die met zijn schip op de rotsen te pletter sloeg, maar weer vrolijk terug naar zijn huis zwom. Over piraat Pinkelien, een piraat van maar één meter tien, die zichzelf omhoog schoot naar de zon en in China landde in een regenton. En ook over Kapitein Kreel, die in de golf van Biskaje werd overvallen door wel tweehonderd haaien. Hij sloeg ze twee aan twee, het is écht waar, zo met hun koppen hard tegen elkaar. En in een kwartier was hij daarmee weer klaar.
     

Piratentoverkracht
Aad Piraat bewijst dat piraten toverkracht bezitten. Toverspuug, het kleurboek van Kapitein Haak, Pippi het piratenkonijn en een spannend zwaardgevecht met ballonzwaarden. De piratenkandidaten blijken ook piratentoverkracht te hebben, zij toveren met iedere truc mee. Door spreuken te roepen, maar enkele piraatjes mogen zelfs op het podium komen helpen.

Piratenliedjes en de piratendans
Aad Piraat bezingt zijn talloze avonturen. De kinderen kunnen alle coupletten moeiteloos meezingen. In de piratendans gaan alle voetjes van de vloer en zingen de piratenkandidaten Lalalalalala Boemboemboemboem. Alle liedjes en de dans staan op een leuke CD. Aad Piraat kan die signeren en aan de kinderen meegeven. U betaalt daarvoor EUR 5,- per CD.

De schatkist
Aangespoeld op een onbewoond eiland vindt Aad samen met 2 kandidaten uit het publiek uiteindelijk de schatkist. Daarin zit een leuke verrassing voor alle piratenkandidaten, die nu écht piraat zijn! Samen met Aad marcheren zij en zingen het lied over écht piraten.

 

Aad Piraat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aad Piraat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aad Piraat wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aad Piraat. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aad Piraat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.