Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Aad Ouborg boeken?

Aad Ouborg boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aad Ouborg

Wilt u Aad Ouborg direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aad Ouborg

Aad Ouborg, aangenaam. De man die Princess bedacht. De huishoudelijke artikelen waar inmiddels over heel de wereld vraag naar is, in meer dan vijfenzeventig landen. De succesvolle ondernemer die iedereen als relatie beschouwt en behandelt. Aad Ouborg bedenkt samen met zijn team sales verhogende acties.

Emotie-/relatiemarketing, dat is het woord. Met Princess vijf dagen naar Curaçao, om maar eens ’n dwarsstraat te noemen, een musical ergens in de wereld of het Princess-miljoen winnen. Het doet er niet toe. Wie zich onderscheidt, trekt de aandacht. De trefwoorden in het geval Princess: show, glamour, glitter, marketing. Zeker, er is een marketingbudget voor nodig van zo’n 10% van de omzet. Maar wat zou dat? Aad Ouborg is er heilig van overtuigd dat emotie- / relatiemarketing werkt. Ondernemen is entertainen.

En dat werkt vele malen beter dan de zoveelste advertentie in een krant of tijdschrift. Je moet opvallen, dat is zijn stelregel. Bovendien werkt Princess met de beste designers van de wereld (t.w.: Jan des Bouvrie en Philippe Starck). De producten van Princess worden met veel creativiteit, vindingrijkheid en een grote dosis inspiratie gemaakt. Producten waarmee zowel consumenten als professionals graag werken. De structuur van de organisatie is plat gebleven omdat Aad Ouborg zoveel mogelijk met zo weinig mogelijk mensen wil bereiken en om het Princess gevoel te kunnen behouden. Alles wat zij doen, doen zij vanuit de Princess filosofie en dat maakt het succes. Sprekend.

Aad Ouborg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aad Ouborg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aad Ouborg wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aad Ouborg. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aad Ouborg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.