Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

A3aan Drost boeken?

A3aan Drost boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van A3aan Drost

Wilt u A3aan Drost direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie A3aan Drost

A3aan Drost stond reeds op jonge leeftijd op het podium om mee te doen aan diverse talentenjachten. Hij sloot deze regelmatig winnend af. Inmiddels beschikt hij over meer dan 20 jaar podiumervaring. Hij was ook zanger bij de band de “Rodeo’s”. Sinds 2007 treedt hij op als solo-artiest. In die hoedanigheid verscheen in november van datzelfde jaar zijn eerste single“Hallo Sneeuwwitje”. De plaat werd meteen goed opgepakt door diverse radiostations.

Inmiddels brengt A3aan elk jaar meerdere singles uit. De liedjes worden enorm gewaardeerd door het publiek. Dit resulteert  steevast in een top 100 notering. Liedjes als ”Susan”, “Huis op de wolken”, “Dit is wat ik wil” en “Ik mis je nu al elke dag” stonden wekenlang in de lijsten. Zijn eerste cd-album verscheen onlangs: “Voor altijd“.

Tijdens live optredens zingt A3aan niet alleen zijn eigen nummers maar ook bekend feestrepertoire. Kortom een optreden van deze ras-entertainer is één en al gezelligheid!

In januari van 2014 verschijnt de nieuwe single van A3aan: “Mannen!” Het is een lekkere feest plaat die is geschreven door Pascal de Vormer. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor arrangement en productie. Het liedje gaat over het feit dat mannen vaak alles voor mooie vrouwen willen doen en dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven! Een feest der herkenning voor menigeen dus!

Deze single is een voorloper van het later dit jaar te verschijnen album!

“Mannen! ” komt uit op het welbekende platenlabel CDHamster en is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals.

A3aan Drost boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over A3aan Drost zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over A3aan Drost wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van A3aan Drost. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over A3aan Drost te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.