Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 30 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

A Tribute to Donna Summer boeken?

A Tribute to Donna Summer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van A Tribute to Donna Summer

Wilt u A Tribute to Donna Summer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie A Tribute to Donna Summer

Donna Summer tribute show door Caroline Dijkhuizen! Tijdens deze tribute show brengt de zangeres de onweerstaanbare hits van The Queen Of Disco tot leven in een spectaculair optreden. Carolina Dijkhuizen zingt de allergrootste hits van haar grote voorbeeld, waaronder 'Last Dance', 'MacArthur Park', 'Bad Girls', 'Hot Stuff', 'On The Radio' en 'Could It Be Magic'.

Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen is bekend van diverse hoofdrollen in musicals als Sister Act, Dreamgirls, Musicals In Concert, Vamos en The Bodyguard. Op televisie kennen we haar van o.a. van Expeditie Robinson, Wie Is De Mol? en Beste Zangers en als actrice in Moordvrouw, Spoorloos Verdwenen en Spangen.

De komende maanden tourt Carolina Dijkhuizen samen met The Gard Du Nord Orchestra met 'Thank God It's Donna' langs de Nederlandse theaters, waarmee de zangeres nu ook te boeken is als tape optreden. Naast deze tribute show is Carolina Dijkhuizen ook nog gewoon te boeken met haar 'Dance Classics' show, waarin zij de grootste hits van o.a. Rihanna, Whitney Houston, Beyonce, Jennifer Lopez én uiteraard Donna Summer ten gehore brengt

A Tribute to Donna Summer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over A Tribute to Donna Summer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over A Tribute to Donna Summer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van A Tribute to Donna Summer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over A Tribute to Donna Summer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.