Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

A Polaroid View boeken?

A Polaroid View boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van A Polaroid View

Wilt u A Polaroid View direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie A Polaroid View

De Amsterdamse band A Polaroid View maakt energieke en frisse indiepop. Dansbare gitaarloopjes worden gecombineerd met opgewekte toetsen. Wie een concert bezoekt neuriet nog dagen de pakkende deuntjes van het viertal.

Drie jongens en een meisje verhuisden in 2010 naar Amsterdam met een missie: de allerbeste band van de Benelux formeren. A Polaroid View wordt in de beginfase zorgvuldig tot een veelzijdig viertal geboetseerd. Door hard te werken wordt hun natuurlijke aanleg al snel opgepikt. Ze winnen de bandwedstrijden waar ze aan meedoen (oa. Clash of the Titans) en weten met het prijzengeld en een gezonde portie goodwill een EP in elkaar te zetten. Ondanks de beperkte middelen wordt de EP opgepikt, en toert de band opeens door West-Europa in het voorprogramma van The Naked And Famous.

Terug in Nederland zijn ze met twintig shows in achttien steden één van de meest geboekte bands in de Popronde. Dit blijft niet onopgemerkt, en 3fm bombardeert ze met hun single Always tot Serious Talent. Als ze daarna op Noorderslag spelen blijft er eigenlijk maar één vraag hangen: waar blijft het album? Producer Huub Reijnders (Bløf, Valerius) wordt in de arm genomen om deze vraag te beantwoorden, en bovendien tekenen ze bij boekingskantoor Agents After All en publisher The Missing Sync.

Met deze vereende krachten is de single ‘Easy Does It’ gemaakt, een ijzersterk liedje in de traditie van The Police. De muziek van A Polaroid View is fris, catchy, en wordt met onweerstaanbaar muzikantschap gespeeld.

A Polaroid View boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over A Polaroid View zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over A Polaroid View wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van A Polaroid View. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over A Polaroid View te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.