Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 300 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

99,9 Procent Plankgas boeken?

99,9 Procent Plankgas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 99,9 Procent Plankgas

Wilt u 99,9 Procent Plankgas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 99,9 Procent Plankgas

99,9% Plankgas

99,9% Plankgas is een Apresski Drive in show met een mooie lichtshow en uniek in Nederland HD ledwall. Op deze ledwall kunnen tevens ook sponsoren, commercials en logos worden geprojecteerd. Deze show kan geboekt worden met Peter Loree (zanger skihut Rotterdam, 52 weken feest, ex Feestteam).

Helemaal Hollands Plankgas meezingfeest

Het Helemaal Hollands Plankgas meezingfeest is een complete show met 2 x 45 min. optreden van het bekende zangduo "Helemaal Hollands" en gastzangeres Angelina en de plankgas dj's. Carlo en Leo nemen het publiek mee op een muzikale oerhollandse trip van alle bekende Hollandse meezingnummers, waarbij alle teksten op de grote ledwall van 6x3 m meelopen. Het publiek kan en zal de hele avond uit volle borst meezingen, en daarbij moeten de kelen goed worden gesmeerd.

Gastzangeres Angelina is tot nu toe vooral altijd achter de schermen gebleven, maar zeker geen onbekende in Nederland. Zij is namelijk de zanglerares van veel grote Nederlandse sterren, en zij zingt letterlijk de sterren van de hemel.

Het Helemaal Hollands Plankgas Meezingfeest heeft onlangs zijn debuut gehad op het Nederland muziekland fanweekend in de Eemhof. Dit was direct een groot succes!

Bij beide shows is het mogelijk om aan te vullen met artiesten naar keuze. o.a. Django Wagner, Vinzzent, Willem Barth, Wesley Bronkhorst, Wesley Klein enz.

99,9 Procent Plankgas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 99,9 Procent Plankgas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 99,9 Procent Plankgas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 99,9 Procent Plankgas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 99,9 Procent Plankgas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.