Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

90`s Now boeken?

90`s Now boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 90`s Now

Wilt u 90`s Now direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 90`s Now

2 Unlimited, Charly Lownoise & Mental Theo, Baywatch, Backstreet Boys. Het is maar een greep uit de cultklappers van de jaren negentig die in beeld en geluid alom vertegenwoordigd zijn tijdens de nostalgische dansavond van 90's NOW!
De DJ's van 90's NOW! zetten al jaren de Lowlands Grolschtent ondersteboven; traditiegetrouw gaat het festivalpubliek ongeremd los. Die dak-er-af garantie geldt trouwens overal waar Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem neerstrijkt bestaande uit Der Pudel, Azrael, Super de Boer, Bud Pounder, Brutus, Sjordi Banaal en de Freddy Kokos.

90`s Now Boeken ?

Dance, rock, pop, hiphop, raggae, R&B - alle stijlen uit de 90's komen voorbij. Decor, VJ's en soms zelfs way-over-the-top campe openingacts maken de avond helemaal af, maar de hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor alle (foute) hits uit de 90's!

Steden als Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Breda, Arnhem en Nijmegen gingen al plat voor de 90's NOW hitshow! Het is altijd gillen van begin tot eind als u 90`s now boeken wil ! Absolute HitGuarantee!!!

90`s Now boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 90`s Now zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 90`s Now wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 90`s Now. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 90`s Now te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.