Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

80s Verantwoord boeken?

80s Verantwoord boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 80s Verantwoord

Wilt u 80s Verantwoord direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 80s Verantwoord

80`s Verantwoord is begonnen op een klein flatje in Utrecht en uitgegroeid tot een landelijke act. Koningen van het 'kleine' vinyl de 7 Inch Twins hebben ALLE singles uit de 80's en plakken ze heel 80's verantwoord aan elkaar!

Bij al die 80's plaatjes krijg je natuurlijk al die heerlijk korrelige videoclips, oude films, tv-series en foute commercials te zien. Verzoekjes & berichten kan je doorgeven via de verzoekencomputer in de zaal (ze worden direct groot geprojecteerd), je speelt oldschool Pacman & Space Invaders op de RetroGames en je zingt je eigen 80's plaatje bij de KaraokeZuil!

80's VERANTWOORD: LET'S DANCE!

 

80s Verantwoord boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 80s Verantwoord zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 80s Verantwoord wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 80s Verantwoord. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 80s Verantwoord te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.