Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

4U The Next Boy Band boeken?

Wilt u 4U huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van 4U vindt u op deze pagina.

Wilt u Gerard Joling direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie 4U The Next Boy Band

4U is  The Next Boy/Girl Band, de winnaars van de nieuwe talentenjacht van SBS6. In deze show nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. Het ene team creëert een nieuwe boyband en het andere kamp richt zich op de nieuw te vormen girlband, allebei met als doel aan het eind van de reeks het meest succesvol te zijn.

Tijdens de audities van The Next Boy/Girl Band wordt er eerst gekeken naar de looks & moves en pas dan wordt getest of de kandidaat ook kan zingen. De kandidaten hebben voor het eerste gedeelte de opdracht gekregen: dress to impress. In hun eigen kleding komen ze op voor een korte playback-act. Wat hebben ze aan? Wat zijn hun beste dansmoves? Wat is hun plan om op te vallen en indruk te maken? Want lukt dat niet, dan zakken ze in het spectaculaire decor letterlijk door de grond… Pas als het hele plaatje klopt, van uiterlijk tot stemgeluid, dan komen ze in één van de twee teams van de platenmaatschappijen. De kandidaten moeten hun plek in het team ‘op leven en dood’ verdedigen tot aan het einde van de auditieshows, want ze kunnen elk moment vervangen worden. In de laatste twee live shows zullen de twee teams, bestaande uit ieder zes bandleden, worden teruggebracht naar drie definitieve leden. De beide bands zijn nu gevormd en krijgen ieder een platendeal en een eerste eigen single. De band wiens single het beste door het Nederlands publiek wordt ontvangen zal in de live finale op 14 oktober worden bekroond tot de enige échte winnaar.

Boyband 4U

8Ball Music is de platenmaatschappij achter de jongensgroep die wordt geformeerd onder leiding van Tony van de Berkt. Hij heeft in de muziekwereld jarenlang ervaring opgedaan als directeur van 8Ball Music en hij is de zoon van oud-radio-dj en platenbaas Tony Berk. 8Ball Music, verantwoordelijk voor artiesten als Alain Clark, Sanne Hans en DI-RECT, zal uiteindelijk ook de muziek van de boyband uitbrengen.

Tony wordt bijgestaan door Babette Labeij, de bekendste vocal coach van Nederland. Sinds 2000 heeft ze haar eigen zangschool en als zangcoach was zij betrokken bij onder meer het Junior Songfestival, Idols, Popstars, X Factor, The Voice of Holland en The Voice Kids.

Met Nick Schilder is het team compleet. Het grote publiek maakte al even kennis met hem toen hij deelnam aan Idols. De afgelopen tien jaar heeft hij als één helft van het duo Nick & Simon zijn sporen als topartiest al ruimschoots verdiend.

4U The Next Boy Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 4U The Next Boy Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 4U The Next Boy Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 4U The Next Boy Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 4U The Next Boy Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.