Twilight Entertainment

     
Foto:Evert van der Worp
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

48 Special boeken?

48 Special boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 48 Special

Wilt u 48 Special direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 48 Special

48 Special deze 4 mans band zet al enkele jaren de vaderlandse podia in vuur en vlam met hun aanstekelijke muzikale mix van Soul, Rhythm&Blues, Jump & Jive en Latin.

Uitgerust met instrumentarium als contrabas, sax, drums en gitaar bewijst deze band dat echte muziek tijdloos is. Voeg daar de werkelijk prachtige meerstemmige vocalen aan toe, gezongen door 4 charismatische koppen en je weet: deze mannen weten waar Abraham zijn 'mojo' haalt.

Soms klein, akoestisch op een chic tuinfeest, dan weer in vol ornaat knallend op een groot festival, bedrijfsfeest, bruiloft of dampende club: wat altijd blijft is de onontkoombare energie en liefde voor muziek.
Veel gehoorde kritiek is dan ook: jullie stralen zoveel spelplezier uit, het spat gewoon van het podium!

Vanaf 2011 is de band ook te boeken als 48 Special & The Horn Kings, waarbij 48 Special is uitgebreid met een 3-mans blazerssectie, waardoor de band nog meer feest-garantie biedt. In deze bezetting is er inmiddels een live-dvd opgenomen en zal de band ook op de diverse zomerfestivals te bewonderen zijn.

48Special is:

Pieter Bakker                    - drums, zang
Frans Hellemans             - bas, zang
Martijn 'Tinez' van Toor    - sax, zang
Jan Kanis                          - gitaar, zang

48 Special boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 48 Special zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 48 Special wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 48 Special. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 48 Special te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.