Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Happy Hardcore
Volledige prijslijst

4 Tune Fairytales boeken?

4 Tune Fairytales boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 4 Tune Fairytales

Wilt u 4 Tune Fairytales direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 4 Tune Fairytales

Al enige tijd is de muziek uit de jaren '90 weer helemaal terug. Diverse dance-acts uit die periode zijn weer te boeken en vele 90's-feesten staan gepland.

De Happy Hardcore was echt de meest populaire stroming en wordt door de jeugd van nu opnieuw gewaardeerd.
 
Eén van de hitsensaties van toen waren de 4 Tune Fairytales.
Met hits als "My Little Fantasy" en "Take Me 2 Wonderland" (ID&T) stonden zij op alle grote podia.
 
Na een reünie-optreden op de Rainbow Rave 2007 zijn 4 Tune Fairytales, in de originele samenstelling!, nu weer te boeken.
 
Zangeres Lilian maakt er met haar MC en 2 dansers weer een spectaculaire show van!

4 Tune Fairytales happy hardcore uit de 90`s.

4 Tune Fairytales boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 4 Tune Fairytales zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 4 Tune Fairytales wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 4 Tune Fairytales. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 4 Tune Fairytales te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.