Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 425,- excl. BTW
  • Opmerking: Indien >100 km vanaf Maastricht, extra reiskosten
Volledige prijslijst

4 Geve Gaas boeken?

4 Geve Gaas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 4 Geve Gaas

Wilt u 4 Geve Gaas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 4 Geve Gaas

4 Geve gaas sinds 2010. Na het behalen van de tweede plaats op een Euregionale artiestenwedstrijd hebben wij het gaspedaal volledig ingetrapt. Zo werden we uitgenodigd om als eerste Limburgse formatie ooit een optreden te verzorgen op de Oktoberfeesten in München (DE) in 2011.  Een onvergetelijke ervaring. In 2011 presenteerde wij ook onze eerste CD, Geef gaas!

In Limburg zijn we op veel plaatsen geen onbekende meer, zowel in Belgisch- als Nederlands Limburg mogen we jaarlijks de nodige locaties op de kop zetten. We brengen Limburgstalige feestmuziek voor zowel jong als oud. Onze ambities zijn hoog, we werken dan ook hard om onze doelstellingen vorm te geven. Onze formatie verrast muziek liefhebbend Limburg geregeld met nieuwe nummers, originele acties en projecten waarbij vaak ook het goede doel centraal staat. 2013 Is het jaar waarin het debuutalbum ‘Volle gaas!’ is gereleased.

Ben je op zoek naar een knallende artiestenformatie die jouw evenement kleur geeft? Zoek dan niet langer, kijk, luister en huiver want 4 Geve gaas!

4 Geve Gaas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 4 Geve Gaas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 4 Geve Gaas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 4 Geve Gaas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 4 Geve Gaas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.