Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 6.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Cafe`s tot 250 pers. € 4500,- excl.
Volledige prijslijst

3Js boeken?

3Js boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 3Js

Wilt u 3Js direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 3Js

De glitter en glamour van Volendam kennen we allemaal. Maar die andere kant is er natuurlijk ook. Want soms gaan liefdes stuk en eindigen dromen in desillusies. Juist over die kant van het leven zingt 3JS. Dromers en dwazen zijn het: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte. Dromers van een betere wereld, dwazen die hun idealen nastreven. En of het nou gaat om de liefde of om erkenning voor hun muziek, ze gaan er helemaal voor. Want, zoals ze het zelf zeggen, ze geloven in het leven.

En met succes! Inmiddels heeft 3JS gouden platen aan de muur en kan ze bogen op talloze platgespeelde feesttenten en een succesvolle theatertournee. Waarbij telkens weer opvalt dat de fans komen uit alle lagen van de bevolking: jong, oud, man, vrouw, arm, rijk, bankstel of alternatief. Hoe dat kan? De verklaring is simpel: 3JS is echt!

Inderdaad, zo’n bandnaam verzin je niet. Zoiets ontstaat als drie door de wol geverfde lokale muzikanten een keer voor de lol een optreden doen in de dorpskroeg. De liedjes, Nederlandstalige pop met een flinke scheut Ierse folk, slaan in als een bom. En voordat iemand een bandnaam heeft kunnen verzinnen, is 3JS al een begrip. Het debuutalbum Watermensen wordt goud, het trio krijgt een Zilveren Harp, zegeviert bij de Vrienden Van Amstel Live en ziet het tweede album Kamers Van M’n Hart uitgeroepen worden tot Nederpopklassieker. En ondertussen scoren ze de ene hit na de andere.

3J`s Boeken

‘Loop Met Me Over Zee’, zingt Jan Dulles in de eerste single van het nieuwe album Dromers En Dwazen. En je doet het, want hij laat je geloven dat het kan. Een prachtig romantisch lied met rake klappen van drummer Ton Dijkman. Een top tien hit en de perfecte kennismaking met de nieuwe van 3JS.

Een album met meerdere lagen, want bij 3JS is nooit iets wat het lijkt. De toonzetting mag dan luchtig zijn, ondertussen sta je wel te ‘Dansen Met De Geesten’ en is het ‘Tijd Voor De Waarheid’. Duik in de wereld die 3JS heet en je vindt de leukste details. Hoor hoe ‘Feest Vandaag’ uitmondt in ‘Jesu, Joy Of Man Desiring’ van Johann Sebastian Bach.

Dromers En Dwazen zijn het. Maar met die subtiliteit en aanstekelijkheid zijn ze wel de drie koningen van de Nederlandstalige pop.

3JS
Jan Dulles - zang
Jaap Kwakman - elektrische gitaar, mandoline, achtergrondzang
Jaap de Witte - akoestische gitaar, achtergrondzang


 

3Js boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 3Js zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 3Js wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 3Js. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 3Js te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.