• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 6.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

3Js boeken?

3Js boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 3Js

Wilt u 3Js direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 3Js

3JS behoeft nauwelijks meer introductie na 5 jaar spelen door het land. In de afgelopen jaren bespeelde de heren alle grote podia van ons land. Variërend van de grootst mogelijke zoals daar zijn: Vrienden van Amstel live (Ahoy), hun eigen HMH shows, festival Zand tot aan de typische regionale stads- en tentfeesten waar het drietal middels een compacte, energieke show hun grootste hits presenteert.

Meezingers als: ‘Een met de Bomen’, ‘Wiegelied’,‘ de Zomer Voorbij’, en ‘Net Alsof’ maken zeker deel uit van de laatstgenoemde shows, maar ook energieke popsongs als: ‘Geloven in het Leven’, ‘De Stroom’ en ‘Je Vecht Nooit Alleen’ ontbreken niet. Door het rijke oeuvre dat dit trio de afgelopen jaren heeft opgebouwd komen er zeker nog wat verassingen voorbij die per gelegenheid zullen wisselen. Maar 1 ding staat vast, als muziekliefhebber mag je deze show absoluut niet missen.

3JS, Jan Dulles (zang), Jan de Witte (gitaar) en Jaap Kwakman (gitaar en mandoline) zijn bekend van hun met goud bekroonde albums: ‘Watermensen’ (2007), ‘Kamers van m’n Hart’ (2008), ‘Dromers en Dwazen’ (2010) en hun meest recente album ‘4 Elementen’ (2012).

Verder kregen de 3 J`s grote bekendheid door hun medewerking aan het populaire TV-programma ‘De Zomer Voorbij’ waarin zij samen met Jan Smit en Nick & Simon al sinds 2007 hun muzikale zomervakanties in beeld brengen.


 

3Js boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 3Js zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 3Js wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 3Js. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 3Js te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.