Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.645,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. geluid/licht € 3995,- excl.
Volledige prijslijst

30 Euro Live boeken?

30 Euro Live boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 30 Euro Live.

Terug naar het overzicht

Biografie 30 Euro Live

30 Euro Live heeft na 10 jaar besloten verder te gaan als The Euros.

30EUROLIVE Is de garantie voor een knallende show vol medleys, mashups en altijd 100% live!

De laatste jaren de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. Er is geen locatie waar de jongens van 30EUROLIVE geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden.” We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”.

30EUROLIVE is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. “Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek.” Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Ook schromen David, Peter en Michiel niet om een eigen geschreven song te spelen. Eigen muziek? Een hit scoren? Op de dagen dat de band niet speelt wordt alle energie gestoken in het schrijven van nieuwe nummers.

Echter blijven de 3 topmuzikanten het meest genieten van de liveoptredens. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld, waaronder op de Zwarte Cross, Festyland en de Nijmeegse Vierdaagse. Ook hebben ze op verzoek van de Koninklijke Landmacht 2 x een tour gedaan in Afghanistan. Indrukwekkend en om nooit te vergeten.

Momenteel werkt 30EUROLIVE hard aan de opnames van nieuwe singles en een album. De nummers worden volledig opgenomen en geproduceerd door de band zelf. Alles wordt uitgebracht onder het eigen platenlabel van de band; EuroRecordings. Ze worden op landelijke radio en tv gedraaid, alle singles zijn te downloaden via iTunes, Spotify en alle andere reguliere downloadsites!

Ook alle videoclips staan op Youtube!!
Meer informatie of wilt u ons boeken? Neem contact met ons op!

30EUROLIVE is:

David Bakker, Guitars/Bass/Vocals

Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals

Michiel Bütterhoff, Drums/vocals

30 Euro Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 30 Euro Live zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 30 Euro Live wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 30 Euro Live. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 30 Euro Live te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.