Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

2Q2GET boeken?

2Q2GET boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 2Q2GET

Wilt u 2Q2GET direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 2Q2GET

De pop/rock cover band 2Q2GET heeft sinds de oprichting in 2003 flink aan de weg getimmerd. Met een breed repertoire, variërend van onvervalste rockklassiekers tot de nieuwste popnummers, heeft deze zeven mans formatie al veel van zich laten horen.

2Q2GET: What you see is what you get. Een TOP band bestaande uit: Henri Vrielink (zang), Linda Vijn (zang), Jeroen Bron (sologitaar), Marc Petstra (gitaar & zang), Jonathan van der Steege (toetsen), Raymond van Wezel (basgitaar) en Leen Jan van den Berg (drums).

De band is multi inzetbaar, van kleine kroegjes en clubs naar discotheken tot grote podia op festivals en in feesttenten. Ook schuwt 2Q2GET optredens met topartiesten als Maud of Linda Wagenmakers niet. In 2006 won de formatie de Publics Favourite Award bij de competitie The Clash of the Coverbands.

Het enthousiasme van de muzikanten en het tomeloze streven naar een perfect optreden met een goede live show blijft voor 2Q2GET het belangrijkste. Steeds weer is deze band prima in staat om vernieuwend te blijven. Of het nu om een theateroptreden, spontane akoestische optredens op straat of gewoon stampen op het podium is, 2Q2GET blijft het publiek boeien!

2Q2GET boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 2Q2GET zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 2Q2GET wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 2Q2GET. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 2Q2GET te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.