Twilight Entertainment

     
Dave Van Hout
  • Tijdsduur: 75 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

2000 UNPLUGGED boeken?

2000 UNPLUGGED boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 2000 UNPLUGGED

Wilt u 2000 UNPLUGGED direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 2000 UNPLUGGED

2000 UNPLUGGED neemt u mee naar de sferen van de MTV UNPLUGGED SESSIONS en de TOP2000. Deze 4 mans formatie op gitaar , toetsen en percussie brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, hun verhaal, en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes , en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers.

De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen ook meerstemmig. Tijdens de voorstelling worden ook videoprojectie beelden getoond ( indien er gebruikt gemaakt kan worden van de aanwezige beamer en scherm). Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Robbie Williams tot U2 of en van The Eagles tot Bruno Mars. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

2000 UNPLUGGED boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 2000 UNPLUGGED zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 2000 UNPLUGGED wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 2000 UNPLUGGED. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 2000 UNPLUGGED te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.