Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

2 Unlimited boeken?

2 Unlimited boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 2 Unlimited

Wilt u 2 Unlimited direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 2 Unlimited

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig en ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

In een uitverkochte Ziggo Dome werd de nieuwe formatie aan de wereld gepresenteerd tijdens 538Live XXL. Met reeds bevestigde tours in Europa, Azië en Australië belooft 2017 een uiterst succesvol jaar te worden voor 2 Unlimited.

© 2016 Busby Company, under exclusive license from Byte/Deco Bvba.

2 Unlimited boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 2 Unlimited zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 2 Unlimited wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 2 Unlimited. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 2 Unlimited te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.