Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

2 Fabiola boeken?

2 Fabiola boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 2 Fabiola

Wilt u 2 Fabiola direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 2 Fabiola

2 Fabiola scheerde midden jaren ’90 de Belgische Dance-formatie hoge toppen in de Europese hitlijsten en discotheken. Terwijl ‘Play This Song’ wekenlang de dansvloer domineerde stond ‘Lift You Up’ 5 weken op nummer 1 in de ULTRATOP (1996). Daarna volgde het ene succes na het andere… wie kent ‘I’m on Fire’, ‘Freak Out’, ‘ Magic Flight’ en ‘Flashback’ niet? In 2000 verhuisde Patje naar het Party-Island Ibiza , en bouwde even een break in zijn schitterende muzikale carriere..

2008, de start van de nieuwe 2Fabiola ging gepaard met een enorme media-hype rond de 90′s… De ‘I love the 90′s’ party in Hasselt was een absoluut hoogtepunt met 25.000 feesters. Samen met 2 nieuwe vocalisten ging Patje terug on TOUR met 2Fabiola in Belgie & Nederland. Blow Me Away’, en ‘Lift U Up 2009′ waren de eerste releases op het 2Brains Label, dit met wisselend succes…

In 2010 was er de onvergetelijke Libanon-Show (In samenwerking met het Belgisch leger en TV DE rode loper) De zomer van 2010 bracht ook de eerste radio-hit “Push It Up” voor 2Fab. Van ’08 tot ’10 bouwde de groep terug een geweldige Stage-reputatie op, met bijna 200 optredens !

2 Fabiola boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 2 Fabiola zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 2 Fabiola wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 2 Fabiola. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 2 Fabiola te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.