Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

1st Avenue boeken?

1st Avenue boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 1st Avenue

Wilt u 1st Avenue direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie 1st Avenue

Vijf mannen die met pure passie en overtuiging het publiek een complete 70's classic rockbeleving willen bieden.

Rockers die enthousiast zijn over de muziek die ze maken en van mening zijn dat de briljante classic rock uit de jaren '70 niet vergeten mag worden! De nummers worden naar het origineel benaderd op basis van de sound die de band kenmerkt: Open en eerlijk.

De band bezit, naast een rockende ritme sectie, een slag- en sologitarist en een typische jaren '70 zanger. Het repertoire is zorgvuldig opgebouwd met materiaal uit de jaren '70. 1st Avenue trakteert het publiek op een afwisselende mix van stijlen met bekende nummers en hits van bands die in jaren '70 hoogtij vierden.

Het publiek kan genieten van een complete classic rock beleving door 1st Avenue. Een band die niet misstaat op festivals, in zalen en cafe's en natuurlijk de 'echte mannen evenementen'.

De band biedt tevens de mogelijkheid om hun show aan te vullen met Bert Heerink op zang. In dit geval zal een combinatie worden gemaakt tussen het typische 1st Avenue repertoire en een aantal stukken van "The Voice of Vandenberg".

1st Avenue boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 1st Avenue zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 1st Avenue wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 1st Avenue. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 1st Avenue te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.